Een crematie of begrafenis regelen:
zo werkt Nynke uitvaartregie

Elk mens is uniek. Een crematie of begrafenis regelen, gaat daarom nooit volgens een standaard draaiboek bij Nynke uitvaartregie. Ik vind dat een uitvaart anders mag zijn. Persoonlijk en authentiek. Maar altijd respectvol en gedenkwaardig. In principe is alles mogelijk. Daarom zal ik u goed informeren. Ik denk en werk met u mee. Samen regelen we de uitvaart zó dat deze recht doet aan uw dierbare en aan de naasten.

Heel persoonlijke uitvaartwensen

Een crematie of begrafenis regelen, draait niet om wat ‘hoort’. Of wat moet volgens de traditie. Bij Nynke uitvaartregie draait alles om de persoonlijke uitvaartwensen van uw dierbare in combinatie met de uitvaartwensen van de naasten. Sommige dingen rondom een uitvaart zijn aan regels gebonden. Hierover leest u meer op: wat te doen bij overlijden. Maar verder mag u alles zelf invullen. Ik help u hierbij. Zodat u afscheid kunt nemen op een manier waarop u er warme herinneringen aan overhoudt.

Zelf meehelpen werkt helend

Nynke uitvaartregie regelt en zorgt dat alles goed komt rondom de uitvaart. Ik ben er voor u. U kunt op mij steunen en ik ben toegewijd. Maar een crematie of begrafenis regelen, gaat ook om uw rouwverwerking. Uw rol tijdens de uitvaartweek kan het verschil maken, een goede uitvaart is de start van een goed rouwproces. Zelf meehelpen werkt vaak helend. Hoever u daarin wilt gaan? Dat hangt helemaal van u af. Ik respecteer uw wensen en zorg dat alles soepel verloopt.

De crematie of begrafenis regelen van uw dierbare?