Over Nynke, uitvaartondernemer in Leeuwarden en omgeving

Mijn naam is Nynke Oosten. In mijn werk als uitvaartbegeleider ben ik wie ik ben. Ik houd van mensen. En ik heb compassie met mensen. Ik heb altijd voor en met mensen gewerkt en hierin het verschil willen maken voor die ander. Maar mijn wens groeide om nog meer te betekenen.

Als uitvaartondernemer vond ik mijn roeping, het ‘klopt’ voor mij.

Persoonlijk & gedenkwaardig

Ik vind het leven een geschenk. Maar bij het leven hoort ook afscheid. Al willen we dat soms liever niet weten. Net zoals elk mensenleven voor mij uniek is, vind ik dat ook het afscheid ‘eigen’ moet zijn. Authentiek en persoonlijk. Voor de één kan de uitvaart heel sober en sereen zijn. En de ander wil juist het leven vieren tijdens een kleurrijke crematie of begrafenis. Bij Nynke uitvaartregie mag een uitvaart anders zijn. Onalledaags. Persoonlijk en gedenkwaardig. Op een manier die recht doet aan uw dierbare en aan de naasten.

Een eer om uitvaartondernemer te zijn

Op de begrafenis van mijn eigen moeder realiseerde ik mij hoe persoonlijk en gedenkwaardig een uitvaart kan zijn. Als uitvaartbegeleider had ik de eer om mijn moeders uitvaart te organiseren en regisseren. Ik wilde recht doen aan haar nagedachtenis en aan mijn familie. Sindsdien weet ik: op een mooie manier afscheid nemen, maakt het verlies draaglijker. Als uitvaartondernemer vind ik het een eer om zowel de overledene als de naasten recht te doen en hiermee bij te dragen aan de start van een goed rouwproces.

Helend afscheid

Een mooi afscheid is voor iedereen anders. Het is goed dat naasten persoonlijk betrokken zijn bij de uitvaart. Er is niet veel wat niet kan of mag en alles is bespreekbaar. Uw wensen zijn leidend. Nynke uitvaartregie helpt u tijdens deze dagen om een persoonlijke, gedenkwaardige uitvaart te regelen en regisseren. Een afscheid dat u als naasten kan helpen om te helen.